Efterårsprogram 2018

S   T   E   N   L   Ø   S   E      K   U   N   S   T   F   O   R   E   N   I   N   G

Formand: Lone Lunding, Frøkær 6, Ganløse, 3660 Stenløse.  Telefon: 48 18 36 21. 23710021, Sverige 0046 372 16240

Ganløse 2018-07-13

Kære medlemmer

I inviteres til vores nye efterårsprogram for 2018.

Vi har sammensat et program, som vi håber, at I har lyst til at deltage i.

Vi har, vovet et øje, og inviterer til en aktivitet i august, så vi håber, at I kan komme til vores første besøg, som er

Tirsdag den 21. august, for at se Sandskulpturerne i Hundested. Invitationen til dette besøg er vedlagt Nyhedsbrevet, og de følgende arrangementer er:

Lørdag den 22. September 2018, besøger vi Kastrup Gaard hvor multikunstneren Richard Winther udstiller.

Onsdag den 10. Oktober besøger vi Eremitageslottet i Dyrehaven, hvor vi ikke før har været med Kunstforeningen. Det er muligt, på onsdage, at kunne køre til slottet.

Lørdag den 10. November besøger vi Charlottenborg: Samtidskunst i Stor Skala, Bjarke Ingels arkitektur.

Lørdag den 01. december. Arken, omfattende udstilling om Van Gogh.

På bestyrelsesmødet i juni, behandlede vi vedlagte oplæg til hvordan vi behandler data i foreningen. Som det fremgår, er det kun kasserer Per Aagaard, som har adgang til jeres data.

God sommer og vel mødt i Hundested.

Lone Lunding