Forår 2018

S T E N L Ø S E K U N S T F O R E N I N G

Formand: Lone Lunding, Frøkær 6, Ganløse, 3660 Stenløse. Telefon 48 18 36 21. Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.k

Ganløse, den 1. januar 2018

Kære medlemmer.

I ønskes alle et godt nytår. Og tak for jeres opbakning til arrangementerne i 2017.

Bestyrelsen håber, at programmet for foråret 2018 vil interessere jer. Der er flere inspirerende udstillinger, og første arrangement bliver – traditionen tro - Corner på Sophienholm.

Bestyrelsen vil glæde sig til at mødes med jer.

Kontingentet for 2018 bliver vedtaget på generalforsamlingen i marts måned. Det forventes at kontingentet igen bliver fastsat uforandret med 200 kr. pr. medlem, så I kan allerede nu indsætte kontingentet på vores konto i Arbejdernes Landsbank: 5339 0244489.

Betalingen for arrangementerne kan betales kontant på steder, men det vil være lettere, at entrébetalingen sker forud for arrangementerne til Kunstforeningens ovenstående konto.

Tilmeldelse til arrangementerne skal ske til kassereren på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.k, eller på telefon 4240 9068.

Programoversigt for forår 2018:

• 3. februar: Corner på Sophienholm.
  • 24. februar: Arbejdermuseet; skylder os en gratis omvisning.”100 året for den russiske revolution” samt ”Festsalen”.
  • 15. marts: Generalforsamling. Vi forsøger at få et foredrag om skulpturers tilblivelse/arbejdsprocessen til oplæg til besøg på Glytoteket.
  • 24. marts: Glyptoteket i forlængelse af foredraget på generalforsamlingen.
  • 21. april: Ragnarock i Roskilde. Museet unikke arkitektur + musik og ungdomskultur.
  • 26. maj: Nivågaard, blomstermaleren ”blomster-Jensen”.
  • 16. juni. Frederiksborg Slots, specialudstilling + barokhaven med mulighed for afsluttende frokost.

og på gensyn til arrangementerne

Lone Lunding formand